maandag 5 maart 2018

Italeri Nieuws Maart 2018


Italeri kitnieuws Maart 2018


Met de Spielwarenmesse in Nürnberg nog maar recent achter ons, presenteert Italeri de leverbare nieuwtjes vanaf maart 2018 al weer.

Met de Rotterdamse Erasmusbrug als achtergrond komt de MAN TGX XXL D38 in schaal 1:24 voor de truckbouwers.
De mal heeft een update ondergaan, een nieuwe set decals is bijgevoegd met daarbij de jubileum logo's van 100 jaar MAN.


Een herintreder ook met updates in de onderdelen komt in de militaire schaal 1:35 , de M978 fuel service truck. Nieuwe decals, nieuwe betere velgen en banden en updates in de details bij deze heruitgave.




Een kit die in 2010 nieuw in het programma van Italeri binnenkwam is de Arado 196 A-3 in schaal 1/48. En dan hebben wij het over een watervliegtuig wat door de Duitse Luftwaffe als een standaard watervliegtuig in WO-II werd gebruikt. Zowel aan boord van schepen als op diverse bases op alle fronten werd dit toestel ingezet. De kit zelf is onveranderd, de decals geven vanaf nu de mogelijkheid om naast 3 Duitse versies ook een Bulgaarse Arado uit 1944 of een Noorse luchtmacht versie uit 1946 te bouwen.



Een oudgediende bij Italeri die keer op keer opnieuw wordt uitgegeven is de Sikorsky UH-34. In heel wat gedaanten en uitvoeringen is deze kit al te koop geweest. Italeri brengt deze heli nu uit als HSS-1 Seabat, de marine versie. Decals geven de keuze uit een Italiaanse, een Duitse en een Amerikaanse versie. Alle drie de versies zijn als reddingsheli's een kleurrijke verschijning.


 

En nog een heruitgave met nieuwe decals betreft de SU-27 Flanker in 1/72.
De kit loopt bij Italeri al mee sinds 1990 en heeft al diverse uitvoeringen gekend. Nu weer in het programma met een Russische versie ( Moermask), een versie uit Thailand en een uit Vietnam. Weer eens wat anders in de collectie.




Happy building and collecting.
Ferry "The Refueler" 





 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten