maandag 8 oktober 2018

Modelbouwdag 6 oktober 2018 Gorinchem

Modelbouwdag 6 oktober 2018 Gorinchem



Op zaterdag 6 oktober 2018 werd na een onderbreking van een jaar opnieuw de Modelbouwdag georganiseerd in de Evenementenhal te Gorinchem.

Deze editie werd de organisatie uitgevoerd door Modelbrouwers en de Nederlandse Vereniging van Modelbouwers, de NVM.
De laatstgenoemde bestaat 75 jaar en dat wordt natuurlijk gevierd.

De beursvloer was letterlijk gevuld met alle takken van modelbouw en modelspoorwegen. Varende radio gestuurde schepen in een basin en buiten reed een stoomtrein waar kinderen groot en klein in mee konden rijden.

Vele verenigingen waren aanwezig met een stand, waaronder aan de plastic kant natuurlijk ook de IPMS. Regio Zuid-Holland gaf de hele dag door bouwdemonstraties. Ook een vertegenwoordiging van Modelbouwclub Eeklo uit Belgiƫ was aanwezig en voor de autobouwers en verzamelaars was Regio Rijnmond van de NAMAC present, aangevuld met kartonbouw en diverse vrachtwagenbouwers die op eigen titel hadden ingeschreven als standhouder.

Dat er belangstelling is voor deze geweldige hobby, in alle aspecten bezien, bleek wel uit de ruim 2000 bezoekers op deze dag.
Hierdoor was het beperkt mogelijk om snel zelf een fotorondje te doen, want je bleef kletsen met iedere bezoeker en natuurlijk ook met de mede-bouwers.

Een kleine fotoselectie volgt hieronder.









































Happy building and collecting
Ferry "The Refueler"


Geen opmerkingen:

Een reactie posten