maandag 11 september 2017

Cars & Collectables "The British Edition" 10 september 2017

Cars & Collectables "The British Edition"


Inmiddels weer lekker bijgekomen na "onze" tweede editie van de modelautobeurs  Cars & Collectables.

Voor de tweede maal in de Van Zanten Hal in Nieuw-Vennep, dit keer dan onder leiding van ons nieuwe drietal, Cor, Jan en Ferry.
Ons uitgangspunt blijft ook nu om iedere editie van een thema te voorzien, daarmee wordt een rode draad in het leve geroepen waarbij voor iedere beurs weer wat bijzonders te tonen of te doen is. 

The British Edition was het dan deze keer, met een heerlijk herkenbare poster die wij hebben laten maken bij Het Fabriekshuys .
Deze poster is zelfs na te bestellen voor de liefhebber. Neem contact op indien je interesse hebt om deze fraaie poster te bemachtigen.


Op zaterdagmiddag hebben wij de zaal ingericht en alle tafels opgebouwd, en daarmee stond alles weer in de startblokken voor de zondagochtend.



Traditioneel was het merendeel van de deelnemers op zondagochtend al ruim op tijd aanwezig waardoor de inrichting van de beurstafels behoorlijk vlot verliep. Vanaf elf uur ging de deur voor bezoekers open en werd er in alle gezelligheid volop gekocht en gekletst.
Het beursterras bleef de gehele dag goed bezet en van daaruit werd menig beurstafel dan ook nogmaals bezocht.
De slotracebaan heeft ook geen gebrek aan belangstelling gehad van zowel jong als wat ouder.
De plastic modelbouwers van de VMWH uit Hoofddorp hadden een mooie Engelse presentatie en waren de gehele dag heerlijk aan het bouwen, waarbij de bezoekers veelvuldig kwamen kijken en luisteren hoe dat dan allemaal gaat.

Met drie fraaie Engelse auto's binnen, de witte Rover P6, de groene Singer en de zwarte DNRT Ford Sierra Cosworth racer, en een wisselend aanbod van klassiekers buiten op de parking, was er op dat gebied ook het nodige te zien.

Om 16:00 uur was het opruimen geblazen, en nadat wij als organisatie ook alle tafels weer opgeruimd hadden, konden wij weer terugkijken op een geslaagde beursdag.

De volgende keer is de beurs op zondag 22 april 2018, waarbij alle Italiaanse auto- en motormerken het thema zijn. 








Dank aan iedereen die tafelhouder of bezoeker was, een klassieke auto meebracht, heeft zitten bouwen of op een andere wijze heeft meegewerkt. Tot de volgende keer!

Meer info via de volgende links:





Happy building and collecting,
Ferry "The Refueler"



Geen opmerkingen:

Een reactie posten