maandag 4 september 2017

Modelbouwdag 3 september 2017 Fort Veldhuis

Modelbouwdag Fort Veldhuis

   


Zondag 3 september was het weer tijd voor de jaarlijkse modelbouwdag in Fort Veldhuis bij Heemskerk.
Het fort is de thuisbasis van de Aircraft Recovery Group 1940-1945 en is daarmee ook een museum voor de geschiedenis van de luchtoorlog boven Nederland en met name Noord-Holland.

Het was een heerlijk zonnige dag en als deelnemer om te bouwen was 10:00 uur aanwezig zijn een prima tijdstip.
Na op het gemakje de bouwtafel te hebben ingericht, direct maar even bij de medebouwers kijken en met koffie bijpraten over de diverse projecten.

Om 11:00 uur is het museum geopend voor bezoekers en gedurende de dag komen velen eens kijken en babbelen over onze hobby, plastic modelbouw.
Altijd goed voor plezierige reacties en voor sommigen herkenning van lang geleden.

Als verleider is er voor de bouwers altijd weer de nodige handel te vinden, vooral bij de verzamelaars die hun stapel thuis weer eens uitdunnen. En dan vind je weer eens wat aardigs, voor in de eigen stapel zeg maar.....
Ook modelbouw specialisten zoals Breveco Modelling en de Military Modelshop hadden de nodige nieuwe zaken meegebracht met veel gereedschapjes, verf en andere interessante modelbouw accessoires.

Als extra hadden de meeste bouwers ook de nodige modellen meegebracht voor de show, waarvan de foto's het nodige laten zien.

Rond de klok van vijf uur werd er weer opgeruimd en kon iedereen weer terugkijken op een geslaagde en gezellige modelbouwdag.








Op naar het volgende modelbouwevenement.

Links om nog eens naar diverse zaken te kijken:

stichting Aircraft Recovery Group1940-1945 nl

brevecomodelling

Militarymodelshop

Happy collecting and building,
Ferry "The Refueler"

Geen opmerkingen:

Een reactie posten